Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat

Ontdek de Ultieme Loopervaring bij Marathon Woman aan de Watersportbaan te Gent

Bij Marathon Woman zijn we niet alleen gepassioneerd over de geweldige recordpoging van Hilde; we willen iedereen een onvergetelijke loopervaring bieden. Ons evenement is gelegen aan de Watersportbaan in Gent, waar we een officieel opgemeten parcours aanbieden met elektronische tijdsopname, mogelijk gemaakt door onze betrouwbare partner SQM. Of je nu kiest voor de volledige marathon, de halve marathon of rondjes van 5 km, wij hebben het allemaal. En het mooiste is dat je deze uitdaging elke dag van het jaar 2024 kunt aangaan!

Ondersteuning en Bevoorrading op Maat

We begrijpen dat elke loper uniek is. Daarom bieden we permanente ondersteuning en bevoorrading op het parcours om ervoor te zorgen dat je altijd op je best bent.

Comfort en Verfrissing na de Finish

Na je prestatie kun je gebruik maken van de faciliteiten in de Topsporthal, inclusief een jeton in je deelnamepakket. Als extra beloning ontvang je een medaille en een goodie-bag om je prestatie te vieren. Na de race ben je van harte welkom in de Van Eyck Lounge, waar je kunt ontspannen met verfrissende drankjes en de dag kunt nabespreken met medelopers in een gezellige, gastvrije sfeer.

Laat je Inspireren

Bijna elke dag kun je samen met Hilde Dosogne lopen, een toegewijde atlete die de uitdaging aangaat om elke dag een marathon te lopen. Door deel te nemen, steun je ook BIG against Breast Cancer, het goede doel waar Hilde voor loopt.

Voor de Supporters

Supporters zijn van harte welkom en kunnen zich opwarmen of verfrissen in de Van Eyck Lounge. Het evenement is ook te volgen via een LED-wall, zodat je niets hoeft te missen.

Waarom deelnemen?

Officieel opgemeten parcours
Sport op het professioneel en nauwkeurig opgemeten parcours van de Watersportbaan in Gent, ideaal voor zowel beginnende als ervaren lopers.

Elektronische tijdsopname
Onze samenwerking met SQM zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige tijdsopname, zodat je je prestaties tot op de seconde kunt volgen.

Diverse afstanden
Of je nu een marathonloper bent of net begint, iedereen kan deelnemen. We bieden verschillende afstanden aan, waaronder een volledige marathon, een halve marathon en een 5 km-loop.

Jaarrond evenement
Uniek aan Marathon Woman is dat je elke dag van het jaar 2024 kunt deelnemen, waardoor je flexibiliteit hebt in je planning.

Permanente ondersteuning
We bieden continue begeleiding en bevoorrading op het parcours, zodat je altijd op je best bent tijdens je loop.

Comfort na de finish
Na je inspanning kan je gebruikmaken van de douchefaciliteiten in de Topsporthal en je ontvangt ook een lockerjeton in je deelnamepakket.

 

 

Medaille en goodiebag
Als beloning voor je harde werk ontvang je een medaille en een goodiebag vol leuke en nuttige items.

Gezellige sfeer
Na het lopen kan je ontspannen in de nabijgelegen Van Eyck Lounge (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Een gastvrije omgeving waar je kan genieten van verfrissende drankjes en bijpraten met medelopers.

Steun aan een goed doel
Door deel te nemen aan Marathon Woman 366 draag je bij aan BIG against breast cancer: een non-profitorganisatie die investeert in internationaal borstkankeronderzoek, met als ultieme doel de behandeling en levenskwaliteit van borstkankerpatiënten te verbeteren en uiteindelijk de ziekte definitief te genezen. 

Faciliteiten voor supporters
Voor de supporters is er de mogelijkheid om het dagelijks loopevent te volgen via een LED-wall in de nabijgelegen Van Eyck Lounge (Zuiderlaan 14, 9000 Gent), waar ze zich ook kunnen opwarmen of verfrissen.

Online inschrijving
Iedereen kan eenvoudig en gemakkelijk online inschrijven via deze website. Klik op ‘deelnemen’ en registreer in inschrijving. Voor de snelle beslissers zijn er zelfs Early Bird-tarieven!

 

Winkelmand0
There are no products in the cart!
Nog iets toevoegen
0