Waarom deelnemen?

Officieel opgemeten parcours
Sport op het professioneel en nauwkeurig opgemeten parcours* van de Watersportbaan in Gent, ideaal voor zowel beginnende als ervaren lopers.
*(door André Mingneau)

Elektronische tijdsopname
Onze samenwerking met SQM zorgt voor een betrouwbare en nauwkeurige tijdsopname, zodat je je prestaties tot op de seconde kunt volgen.

Diverse afstanden
Of je nu een marathonloper bent of net begint, iedereen kan deelnemen. We bieden verschillende afstanden aan, waaronder een volledige marathon, een halve marathon en een 5 km-loop.

Jaarrond evenement
Uniek aan Marathon Woman is dat je elke dag van het jaar 2024 kunt deelnemen, waardoor je flexibiliteit hebt in je planning.

Permanente ondersteuning
We bieden continue begeleiding en bevoorrading op het parcours, zodat je altijd op je best bent tijdens je loop.

Comfort na de finish
Na je inspanning kan je gebruikmaken van de douchefaciliteiten in de Topsporthal.

 

 

Medaille en goodiebag via Spaarkaart
Als beloning voor je harde werk ontvang je een medaille en een goodiebag vol leuke en nuttige items.

Gezellige sfeer
Na het lopen kan je ontspannen in de nabijgelegen loft van Club365 (Zuiderlaan 13, 9000 Gent). Een gastvrije omgeving waar je kan genieten van verfrissende drankjes en bijpraten met medelopers.

Steun aan een goed doel
Door deel te nemen aan Marathon Woman 366 draag je bij aan BIG against breast cancer: een non-profitorganisatie die investeert in internationaal borstkankeronderzoek, met als ultieme doel de behandeling en levenskwaliteit van borstkankerpatiënten te verbeteren en uiteindelijk de ziekte definitief te genezen. 

Faciliteiten voor supporters
Voor de supporters is er de mogelijkheid om het dagelijks loopevent te volgen via een LED-wall in de nabijgelegen Club365-loft (Zuiderlaan 13, 9000 Gent), waar ze zich ook kunnen opwarmen of verfrissen.

Online inschrijving
Iedereen kan eenvoudig en gemakkelijk online inschrijven via deze website. Klik op ‘deelnemen‘ en registreer je deelname. Voor de snelle beslissers zijn er zelfs Early Bird-tarieven!

 

Winkelmand0
There are no products in the cart!
Nog iets toevoegen
0