The Warmest Run

by marathon woman
VLAM MEE MET MARATHON WOMAN VOOR DE WARMSTE WEEK.

Wil jij De Warmste Week graag steunen in het bijzijn van Marathon Woman én Marathonman? Dat kan! Op woensdag 20 december organiseren zij The Warmest Run. Een grootse kerstloop voor 2000 deelnemers aan de Gentse Watersportbaan.

Wie kerstloop zegt, zegt sfeer. En daar beloven wij er véél van. Onze dj’s zorgen heel de dag lang voor de motiverendste beats en klinkende Christmas songs. De kerstbar serveert naast de sportdrankjes ook wat sterkers. Én je kan je aan onze foodtruck opwarmen met heerlijk comfort food.

Dus schrijf je in met jouw familie en vrienden, loop of wandel één of meerdere rondjes van 5 km rond de Watersportbaan en help dankzij jouw steun duizenden kinderen opgroeien zonder zorgen.

PRIJS

€15,00 per persoon
Wandel of loop zoveel rondjes van 5 km als je zelf wil.

DATUM

Woensdag 20 december

LOCATIE

Watersportbaan
Zuiderlaan 14
9000 Gent
TIMING

12u00 – 20u00
Ten laatste om 19u30 starten op het parcours.

CONTACT

FAQ

Wat gebeurt er met mijn inschrijvingsgeld?

Een deelnameticket kost €15. Per ticket gaat €10 integraal naar De Warmste Week. De overige €5 dekt onder meer de kosten voor jouw startnummer, een sportdrankje en je verzekering als deelnemer. Na afloop van The Warmest Run zullen Marathon Woman en Marathonman het ingezamelde bedrag persoonlijk gaan afgeven tijdens De Warmste Week in Brugge.

Waar kan ik parkeren?

Rondom de Watersportbaan is er ruime parkeergelegenheid. Ook de parkings van het nabijgelegen Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen zijn beschikbaar.

Kan ik me douchen nadien?

Je kan gebruikmaken van de douches en kleedkamers in de Topsporthal Vlaanderen, die vlakbij de Watersportbaan ligt (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Hiervoor betaal je €2,50 per persoon.

Is er entertainment voorzien?

Wat is een Warmste Week-actie zonder een goeie portie amusement? Wij brengen je op 20 december al helemaal in de kerstsfeer met een gezellige kerstbar, een foodtruck met lekkers en dj’s die jou helemaal warm maken met hun catchy songs.

Kan ik als rolstoelgebruiker deelnemen?

Absoluut. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan onze sportieve acties. Het pad rondom de watersportbaan is ook praktisch geschikt voor rolstoelgebruikers. Marathonman legde hier tijdens een voetblessure zelf al een heuse marathon af in de rolstoel.

Is er een terugbetaling van mijn ticket mogelijk?

Eens je als deelnemer geregistreerd bent, kan de organisatie geen terugbetaling voorzien. Weet dat jouw inschrijvingsgeld bijdraagt aan De Warmste Week, dat bedrag wordt dus hoe dan ook waardevol besteed.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Er kunnen in totaal 2000 personen deelnemen aan The Warmest Run, daarna sluiten we de inschrijvingen af. Wil je er zeker bij zijn? Wacht dan niet te lang om je in te schrijven. Je deelname registreren kan vanaf 10 november 2023.

Kan ik me ook met een groep inschrijven?

Groepen die groter zijn dan 10 personen, kunnen een e-mail sturen naar engels.stefaan@gmail.com om zich in te schrijven. Alle verdere info en jouw deelnametickets krijg je toegestuurd via e-mail.

Is er een minimumleeftijd om deel te nemen?

Er is geen minimumleeftijd om deel te nemen. Van de allerkleinsten in de kinderwagen tot onze geliefden met de meeste levenservaring: iedereen is welkom om het traject te bewandelen of te lopen.

Kan ik mijn sportieve prestatie tracken?

Ja, want The Warmest Run gaat door zoals een reguliere loopwedstrijd. Elke deelnemer krijgt een borstnummer opgespeld (speldjes zijn voorzien) waarmee wij jouw parcours tracken. Op onze website kan je jouw tijd, het aantal gelopen of gewandelde kilometers en je ranking terugvinden.

Kan ik komen supporteren?

Ja! Hoe meer supporters, hoe liever. Rond het loopparcours van de Watersportbaan kan je alle deelnemers uitbundig aanmoedigen. Hou je vooral niet in om spandoeken, toeters of zelfs muziekinstrumenten mee te brengen. Als het de lopers maar motiveert!

Laatste Details voor de Warmste Run – Wees Klaar voor een Fantastische Dag!

Beste deelnemer,

Het aftellen is begonnen! Nu woensdag vindt de Warmste Run plaats aan de Watersportbaan in Gent, ten voordele van de Warmste Week, met als doel kinderen een zorgeloze jeugd te bieden. Hartelijk dank voor je inschrijving! Hierbij enkele praktische details om je ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen:

Aankomst en Registratie

 • Bij aankomst, bezoek onze inschrijfbalie aan de Loft (vlak bij het skatepark aan de Topsporthal).
 • Je borstnummer, met een elektronische chip voor tijdregistratie, zal hier voor je klaarliggen.
 • Tijdregistratie is mogelijk vanaf 12:00 tot 20:00 uur. De laatste aanbevolen starttijd is 19:30 uur.

Opgroeien zonder zorgen met Marathonvrouw Hilde Dosogne

 • Sporten is een essentieel onderdeel van een zorgeloze jeugd.
 • Onze marathonvrouw, Hilde Dosogne, zal een marathon lopen. Je hebt de unieke kans om met haar mee te lopen, of het nu voor een paar stappen is of de volledige afstand. Elke inspanning ondersteunt de Warmste Week.
 • Hilde start om 14:00 uur met een tempo van ongeveer 6 min/km. Je kunt elke half uur bij de start aansluiten om met haar mee te lopen.
 • Onthoud: je bepaalt zelf je afstand, tempo en starttijd!

Nodig Vrienden en Familie uit

 • Er zijn nog plaatsen vrij, dus nodig gerust vrienden en familie uit. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Marathonwoman Project Try-Out

 • Dit evenement dient ook als een try-out voor ons Marathonwoman-project. We werken met toegewijde vrijwilligers, dus mocht er iets niet helemaal soepel verlopen, laat het ons gerust weten.

Vragen en Informatie

 • Heb je nog vragen? Raadpleeg onze FAQ op de website of stuur ons een e-mail voor meer informatie .
 • Geïnspireerd geraakt? Bekijk andere formules op onze website of spreek ons aan over hoe je sportief kunt bijdragen aan BIG against cancer.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te beleven. Bedankt voor je steun en enthousiasme, en tot woensdag!

Met sportieve groeten,

Wil je graag meer goede doelen steunen?

Loop dan elke dag van 2024 mee met Marathon Woman, tijdens één van haar 366 marathons. Je beleeft de ultieme loopervaring én je steunt met jouw deelnameticket ook BIG against breast cancer, het goede doel waar Marathon Woman Hilde Dosogne 366 dagen lang voor loopt.

Winkelmand0
There are no products in the cart!
Nog iets toevoegen
0